RealCoolDeal
Advertorial

Extreme Headlamp C5 on nyt vihdoin saatavilla Suomessa!

Onko tämä otsalamppu terävämpi kuin auton ajovalot?

Äskettäin markkinoille tuli erittäin kirkas otsalamppu, joka on saatavilla Suomessa vain lyhyen ajan.

Asiantuntijoiden mukaan C5-otsalamppussa on paras CREE LED, joka on tällä hetkellä saatavana markkinoilla.

Kun sinulla on Headlamp C5 kotona, olet hyvin valmistautunut vakaviin tilanteisiin. Äärimmäisissä olosuhteissa tai hätätilanteissa on tärkeää, että kädet ovat vapaana. Headlamp C5:n avulla molemmat kätesi ovat vapaana, jotta voit toimia turvallisesti. Optimaalinen näkyvyys saavutetaan käyttämällä kahta litium-ioni-18650-paristoa, jotka muuttavat yön päiväksi.

Pitkäkestoinen, kevyt ja voimakkaasti valaiseva

Headlamp C5 osoitteesta realcooldeal.fi, joka on valmistettu hyvin työstetystä alumiinista ja ruiskuvaletusta muovista ja jossa on säädettävä pääpanta, on paras otsalamppu, jonka kuluttaja voi löytää markkinoilta. Otsalamppu tuottaa valoa, joka on niin voimakas, että se ei vain valaise pimeässä, vaan voi myös osoittaa vaarat. 2 erilaista tilaa (stroboskooppi, korkea ja keskiasento) ja valokeila, jossa on 90 asteen säädettävä kulma ja jota voi suurentaa ja pienentää.

Otsalamppujen kuningas on nyt saatavilla

Headlamp C5-kehittäjät päättivät myydä otsalamppuja valtavalla 20% alennuksella.

Onnistuimme hankkimaan Headlamp C5-otsalamppuja alennettuun hintaan! Yleensä ne maksavat 74,95 kappaleelta, mutta nyt vain 59,95! Mutta toimi nopeasti, huhujen mukaan varasto on melkein tyhjä ... Joten tilaa nyt, niin kauan kuin tuotetta on vielä saatavilla.


OTATHAN HUOMIOON: Jos tilaat Headlamp C5-otsalampun nyt, saat patterit ja laturin ilmaiseksi!